Col·laboracions

Entitats benèfiques

Des de fa uns anys, la TEG col·labora amb entitats benèfiques arrelades a l'entorn gironí  per ajudar a desenvolupar la seva activitat.

Aquest 2019 la TEG ha arribat a un acord de col·laboració amb l'Associació Multicapacitats. Per aquest motiu la Taula ha fet una aportació econòmica de 500 euros destinada a finançar els projectes d'aquesta entitat. L'Associació Multicapacitats és una entitat sense ànim de lucre formada per persones amb algun tipus de discapacitat, que treballa per donar major visibilitat a la situació d'aquest col·lectiu i per fer valer els seus drets. Entre els objectius de l'associació hi destaca conscienciar la societat sobre les discapacitats invisibles que sovint pateixen algunes persones, reivindicar la necessitat de municipis accessibles per a tots i de disposar d'uns serveis públics inclusius, així com sensibilitzar la societat per millorar la relació i la interacció.

Altres anys l'ajuda ha estat per a la Fundació Banc dels aliments, Fundació Sergi de Girona, Fundació Astrid21, Fundació Ramon Noguera, INTEGRA (Associació per la Inclusió de Col·lectius de Risc) i Càritas.