Política de cookies

Preferències del'emmagatzematge

Quan visita llocs web, poden emmagatzemar o recuperar dades en el seunavegador. Aquest emmagatzematge és sovint necessari per a la funcionalitatbàsica del lloc web. L'emmagatzematge es pot usar per a màrqueting, anàlisi ipersonalització del lloc, com l'emmagatzematge de les seves preferències. Laprivacitat és important per a nosaltres, per la qual cosa té l'opció dedeshabilitar uns certs tipus d'emmagatzematge que poden no ser necessaris peral funcionament bàsic del lloc web. El bloqueig de categories pot afectar laseva experiència en el lloc web.

• Essencial

Aquests elements són necessaris per a habilitar la funcionalitat bàsica del lloc web

Comercialització

Aquests articles s'utilitzen per a lliurar publicitat quesigui més rellevant per a vostè i els seus interessos. També poden usar-se pera limitar la quantitat de vegades que veu un anunci i per a ajudar a mesurarl'efectivitat de la campanya publicitària. Les xarxes publicitàries generalmentles col·loquen amb el permís de l'operador del lloc web.

Personalització

Aquests elementspermeten que el lloc web recordi les eleccions que realitzi (com el seu nomd'usuari, idioma o la regió en la qual es troba) i brindi funcions millorades imés personals. Per exemple, un lloc web pot proporcionar-li informesmeteorològics locals o notícies de trànsit emmagatzemant dades sobre la sevaubicació actual.

Analítica

Aquests elementsajuden l'operador del lloc web a comprendre com funciona el seu lloc web, cominteractuen els visitants amb el lloc i si existeixen problemes tècnics. Aquesttipus d'emmagatzematge generalment no recopila informació que identifiqui a unvisitant.